Bedrukte ballonnen op DeReclameBallon.nl

Geen onderdeel van een categorie

Bedrukte ballonnen op DeReclameBallon.nl

Wilt u graag ballonnen laten bedrukken met een opdruk naar keuze? Bij DeReclameBallon.nl zijn er verschillende opties mogelijk. U kunt bij ons grote hoeveelheden ballonnen laten bedrukken, maar ook voor kleinere aantallen kunt u terecht op onze webshop. We geven u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Zeefdruk bedrukken van ballonnen

Wanneer u ballonnen wilt laten bedrukken heeft u verschillende opties om uit te kiezen. U kunt de ballonnen aan één kant laten bedrukken, aan de voor- en achterkant en zelfs aan vier zijden van de ballon. Als u de ballonnen aan één kant wilt laten bedrukken, kunt u kiezen voor ballonnen in dezelfde kleur, in twee kleuren of zelfs in drie verschillende kleuren. Hetzelfde geldt voor ballonnen die u aan de voor- en achterkant wilt laten bedrukken. Wanneer u de tekst op de ballonnen echt op wilt laten vallen, zijn ballonnen met een opdruk aan vier zijden een mooie optie. De ballonnen met vier bedrukte zijden worden allemaal in dezelfde kleur geleverd. De kleur waarin de ballonnen geleverd moeten worden kunt u zelf bepalen. Alle kleuren ballonnen die elders op de webshop verkocht worden behoren tot de mogelijkheid.

Superdruk bedrukken van ballonnen

Wanneer u op zoek bent naar ballonnen met een opdruk van zeer hoge kwaliteit, kunt u kiezen voor de ballonnen met superdruk. Superdruk is een speciale zeefdruktechniek. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een langzamere druktechniek wordt er uiterst precies gewerkt en kunt u een nog mooiere kwaliteit verwachten. Ballonnen bedrukt met superdruk kunnen aan één zijde of aan twee zijden bedrukt worden. Wanneer u kiest voor ballonnen die bedrukt zijn aan één zijde, kunt u de ballonnen in drie of vier verschillende kleuren naar keuze laten leveren. Wanneer u liever de ballonnen aan twee zijden bedrukt wilt hebben, kunt u de ballonnen in vier verschillende kleuren naar keuze laten leveren. Ook de ballonnen met superdruk kunnen in alle kleuren geleverd worden die op de webshop verkocht worden.

Bedrukte ballonnen met pomp en staafjes

Als u kiest voor ons actiepakket krijgt u de bedrukte ballonnen inclusief een handige pomp en staafjes om de ballonnen aan vast te maken. Met deze actie kunt u ballonnen laten leveren met opdruk aan de voorkant maar ook met opdruk aan de voor- en achterkant. Bij beide opties kunt u kiezen uit ballonnen in dezelfde kleur of in twee verschillende kleuren naar keuze.