Een breed assortiment met onbedrukte ballonnen in diverse kleuren

Geen onderdeel van een categorie

Een breed assortiment met onbedrukte ballonnen in diverse kleuren

Bent u op zoek naar onbedrukte ballonnen in verschillende kleuren? DeReclameBallon.nl beschikt over een ruim aanbod met diverse onbedrukte ballonnen.

Assorti ballonnen

Op de webshop zijn verschillende soorten ballonnen beschikbaar waaronder de Assorti ballonnen. Deze ballonnen worden geleverd met een mix van diverse kleuren en hebben een diameter van ongeveer 30 centimeter en een omvang van 90 tot 100 centimeter. De ballonnen zijn voor 100% gemaakt van natuurlatex en goedgekeurd door het Bundesgsundheitsamt in Duitsland. Nadat u deze ballonnen heeft aangeschaft, zijn de ballonnen onder constante temperaturen nog maximaal twee jaar houdbaar.

Crystal ballonnen

De Crystal ballonnen hebben een omtrek van 105 centimeter en een doorsnede van 33 centimeter. De ballonnen zijn geschikt voor zowel lucht als helium. Ook de Crystal ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex waardoor ze veilig zijn voor mens en milieu. De ballonnen zijn beschikbaar in veel uiteenlopende kleuren zoals: fuchsia, rood, groen, oranje, geel en zwart.

Metallic ballonnen

De Metallic ballonnen hebben, net als de Crystal ballonnen, een omtrek van 105 centimeter en een doorsnede van 33 centimeter. Ook bij deze ballonnen is het aanbod met diverse kleuren groot. De Metallic ballonnen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren: lavendel, groen, citrus geel, oxford groen, koper, blauw, ivoor en goud. Ook bij deze ballonnen heeft u de mogelijkheid om te kiezen of u de ballonnen met lucht of met helium wilt vullen.

Pastel ballonnen

De Pastel ballonnen hebben dezelfde productspecificaties als de Metallic en Crystal ballonnen. Deze ballonnen zullen dankzij hun vrolijke kleuren de ruimte al snel een feestelijk geheel geven.

Hartvormige ballonnen

Naast de ronde Assorti, Crystal, Metallic en Pastel ballonnen, zijn er ook hartvormige ballonnen beschikbaar op de webshop. U kunt deze ballonnen gebruiken voor diverse themafeesten of tijdens een bruiloft. De hartvormige ballonnen zijn te bestellen in de kleuren: rood, roze of wit. De ballonnen worden per stuk verkocht en zijn geschikt voor zowel lucht als helium.

Wanneer u van plan bent om grote hoeveelheden ballonnen op te blazen, kunt u gebruik maken van handige hulpmiddelen zoals: helium, pompen en afsluiters. Ook voor deze artikelen kunt u terecht op de webshop. Alle ballonnen worden onbedrukt geleverd. Mocht u de Crystal, Metallic of Pastel ballonnen toch liever bedrukt hebben? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.