Punchballonnen voor geslaagde feesten en partijen

Geen onderdeel van een categorie

Punchballonnen voor geslaagde feesten en partijen

De zoektocht naar geschikte ballonnen voor feesten en partijen kan soms langer duren dan u vooraf gehoopt had. Als u voorkeur heeft voor ballonnen in een bepaalde kleur of wanneer u graag ballonnen wilt aanschaffen die u kunt laten bedrukken, kan het vinden van de gewenste producten een lange zoektocht worden. Gelukkig heeft DeReclameBallon genoeg keuze uit verschillende soorten ballonnen in uiteenlopende kleuren en afmetingen. Diverse ballonnen uit het assortiment kunnen bedrukt worden, waardoor u de mogelijkheid heeft om een persoonlijke twist aan de ballonnen te geven.

De voordelen van een punchballon

Het assortiment van DeReclameBallon bestaat onder andere uit punchballonnen. Punchballonnen worden ook wel boksballonnen genoemd. De ballonnen zijn steviger en groter dan normale ballonnen en zijn voorzien van een elastiek. De ballonnen gaan minder snel kapot dan normale ballonnen en zijn daarom een ideaal product om tegenaan de boksen en mee te spelen tijdens verschillende feestjes.

Ruim assortiment met verschillende kleuren punchballonnen

Alle punchballonnen die op de webshop beschikbaar zijn hebben een diameter van ongeveer 48 centimeter. De punchballonnen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we u precies vertellen in welke kleuren u de punchballonnen kunt bestellen. U kunt de ballonnen laten bedrukken met een logo of tekst naar keuze.
Verzendtijd en het aanvragen van een spoedopdracht
Wanneer u uw bestelling verzonden heeft, kunnen we in slechts 15 werkdagen uw bestelling leveren. Ook wanneer u nog binnen afzienbare tijd een feest wilt geven waarbij u punchballonnen met logo of tekst nodig heeft, kunnen we u van dienst zijn. Voor de meerkosten van € 50,- per opdracht gaan we meteen voor u aan de slag om u zo snel mogelijk te voorzien van de gewenste punchballonnen.
Profiteer van voordelige stapelkorting
Heeft u grote aantallen punchballonnen nodig? Dan hebben we een aantrekkelijke aanbieding voor u: bij het plaatsen van grote bestellingen kunt u profiteren van prijzen die steeds voordeliger worden. De prijzen voor deze aantrekkelijke stapelkorting kunt u terugvinden op de webshop en zijn inclusief druk- en zetkosten. U hoeft dus niet bang te zijn voor eventuele onverwachte kosten achteraf.